top of page
CAT HELMET LOGO3.png

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H JB Wonderfantasy Games είναι μία Ελληνική εταιρία σχεδιασμού και έκδοσης επιτραπέζιων παιχνιδιών για όλη την οικογένεια και ταυτόχρονα ένα στούντιο έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων γύρω από την διασκέδαση σας. Εργαλεία μας είναι η φαντασία και το πάθος να δοκιμάζουμε νέα πράγματα όπως και η πεποίθηση μας ότι μπορούμε πάντα να γίνουμε καλύτεροι και να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μαζί σας. Στόχος μας είναι σε μια εποχή που ο ψηφιακός κόσμος κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μας, να προσφέρουμε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και ποιοτικού χρόνου με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Έχοντας στο πλευρό μας ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών από καταξιωμένους καλλιτέχνες και εικονογράφους μέχρι ειδικούς στην τεχνολογία των εκτυπώσεων και επιλογής υλικών, μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα ξεχωριστής ποιότητας και αισθητικής, κατασκευασμένα από την αρχή μέχρι το τέλος στην Ελλάδα. Το επίσημο ταξίδι μας ξεκινάει με την κυκλοφορία του Kosmogonia 2086, Kronos Epilogue και σκοπεύει να συνεχίσει δυναμικά με μια πιο μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στρατηγικής και ρόλων. Ανεπίσημα ασχολούμαστε με το αντικείμενο για πάνω από 20 χρόνια, συγκεντρώνοντας την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία που σήμερα είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε.

Panagiotis Vasilakos

Δημιουργός - Ιδιοκτήτης - Art Director - Publisher

Το όνομα μου Παναγιώτης Ιωάννης Βασιλάκος. Είμαι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας, αλλά τα τελευταία εφτά χρόνια εργάζομαι στο χώρο του real estate. Επίσης έχω εργαστεί ως μοντέλο και ως τηλεοπτικός παρουσιαστής. Τόποι καταγωγής μου, η ιστορική Μάνη, η πανέμορφη Αμοργός και η λεβεντογέννα Κρήτη. Από μικρό παιδί λάτρευα την ιστορία μας. Πάντα ήθελα να μαθαίνω και να ανακαλύπτω νέες και κρυμμένες πτυχές της. Μία ακόμη μεγάλη μου αγάπη, ως παιδί αλλά και ως ενήλικος, ήταν και είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια. Ήταν Όνειρο ζωής λοιπόν για εμένα, κάποια στιγμή να καταφέρω αυτά τα δύο  να τα συνδυάσω. Σήμερα νιώθω πολύ τυχερός που το Όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και μπορώ να το μοιραστώ με τον κόσμο! Επιθυμώ τα παιχνίδια μου να σας ταξιδέψουν, να σας διασκεδάσουν και να σας εξελίξουν, παίζοντάς τα με την οικογένειά σας, τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας! Κι αυτή θα είναι μόνο η αρχή! Σχεδιάζω κι άλλα παιχνίδια, γεμάτα εκπλήξεις, που θα μας μεταφέρουν σε κόσμους παράξενους και παραμυθένιους, ουτοπικούς και μυστηριώδεις, γιατί η φαντασία δεν έχει όρια…

355134772_268909769129860_3263531635078094942_n.jpg

Δαβάζογλου Ισίδωρος  (Game Designer)

Γεννημένος το 1981 στην Αθήνα, με πάθος για τα Επιτραπέζια, τον Κινηματογράφο, την Μουσική, την Ποπ κουλτούρα και τα Κόμικς, ασχολείται με το κεφάλαιο διασκέδαση και ψυχαγωγία εδώ και 25 χρόνια. Έχοντας τεράστια προϋπηρεσία σαν αφηγητής σε παιχνίδια ρόλων, μοντελιστής και συλλέκτης παιχνιδιών στρατηγικής με μινιατούρες, αρθρογράφος σε blogs, συνδιοργανωτής πολλών εκδηλώσεων με θέμα το wargaming, οπαδός πάσης φύσης επιτραπέζιων και παρόν σε πολλές εκδηλώσεις με θέμα το Game Design και το Playtesting, προστέθηκε με μεγάλη του χαρά στην οικογένεια της JB Wonderfantasy και δηλώνει πρόθυμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Τον υπόλοιπο χρόνο του ασκεί το επάγγελμα του Life Coach (πιστοποιημένος από το ΕΚΠΑ) και δηλώνει φιλόζωος, οικολόγος και λάτρης των πολεμικών τεχνών και των αθλημάτων βουνού.

bottom of page